Geboortelijst zonder stress

Grappige illustratie van zwangere vrouw in een yoga-positie Grappige illustratie van zwangere vrouw in een yoga-positie

Hoe kan dat?

Stress-verschrikker #1

Essentials op voorhand aan huis geleverd. Je hoeft niet te wachten tot iemand die broodnodige producten koopt. Jij krijgt ze sowieso op tijd, en ze blijven op je lijst staan zodat iemand ze voor jou kan betalen.

Stress-verschrikker #2

Demonstratie inbegrepen. Geen geklungel met handleidingen en instructievideo's. Jij kiest wanneer wij langskomen om alles uit te leggen.

Stress-verschrikker #3

Meer dan 170 merken. Met 105 jaar bekendheid in de sector, hebben wij connecties bij allerlei leveranciers. Heb je ergens iets leuks gezien? Waarschijnlijk hebben wij wat jij zoekt.

Stress-verschrikker #4

Jouw eigen lijstverantwoordelijke. Je hebt een vast, rechtstreeks aanspreekpunt voor al jouw vragen en aanpassingen. Geen klantendiensten met eindeloze keuzemenu's, wachtrijen en doorschakelingen.

Stress-verschrikker #5

Huur tijdelijk en duur materiaal. Betaal geen fortuin aan dure producten die je toch maar even gebruikt. Bij ons huur je producten zoals een co-sleeper of Isofix-basis voor een klein bedrag per maand. Als je ze niet meer nodig hebt, breng je ze gewoon terug.

Stress-verschrikker #6

Toegewijd en ervaren team. Je wordt geholpen door een team van mama's die weten wat het is om baby'tjes in huis te hebben. Zij helpen jou met ervaring in de sector en ervaring als ouder.

Stress-verschrikker #7

Volledige begeleiding. Weet je niet goed waar te beginnen met de enorme keuze? Welke items kies je voor de badkamer? Voor de inrichting van de slaapkamer? Wij denken met jou mee en zorgen ervoor dat het volledige plaatje klopt.

Stress-verschrikker #8

Tweemaal korting. Wanneer je jouw lijst afsluit, krijg je daarop een tegoed van 10% die oneindig geldig blijft. Eens dat is opgebruikt, krijg je er een kaart bovenop waarmee je een jaar lang 10% krijg op al jouw aankopen.

Stress-verschrikker #9

Geen financiële verrassingen. Je weet op voorhand exact hoeveel je zal moeten betalen. Dat doe je door de artikels op je lijst te verdelen in twee groepen.

  • Met aankoopverplichting: die artikels worden voor jou onmiddellijk besteld en opzij gezet zodat jij gegarandeerd al het nodige op tijd in huis hebt.
  • Zonder aankoopverplichting: die artikels worden besteld en geleverd van zodra iemand die koopt.

Producten uit ons basisassortiment kunnen vaak onmiddellijk geleverd worden. Voor minder courante items hangt de wachttijd af van de leverancier.

Stress-verschrikker #10

Montage mogelijk. Geen zin in urenlang handleidingen te ontcijferen, om dan uiteindelijk toch nog enkele schroefjes over te hebben en je vloekend af te vragen hoe dat nu weer kan? Laat dat werk maar aan ons over.

Prijs op aanvraag.


Kom vrijblijvend langs


een concept van

Babycenter Halle

Een moeder kan altijd een momentje Totally Zen gebruiken. Een toffe geboortelijst kan daarbij helpen.

Contact